Nieuw protocol v.v. Wildervank

2 oktober 2020 14:00

Alle nieuwe maatregelen maakt dat het protocol wat we in september publiceerden weer achterhaald is. Hierbij het nieuwe protocol voor alle gebruikers van het sportpark.

Wildervank • Oktober • Corona protocol v.v. Wildervank

In dit protocol staan de richtlijnen voor het sportpark van v.v. Wildervank. Hou altijd de RIVM veiligheids- en hygiëneregels in acht.

We kunnen gelukkig blijven voetballen. Alleen de komende weken zal dit zonder toeschouwers gebeuren. Bij de thuiswedstrijden én de trainingen mogen ouders/verzorgers niet op het sportpark aanwezig zijn. Kinderen en jongeren worden op de parkeerplaats van het sportpark opgevangen door hun leiders/trainers. Zij begeleiden de kinderen naar het veld en brengen ze na afloop weer terug naar de parkeerplaats.

Begeleiding uitteams Voor bezoekende clubs (t/m JO19) geldt dat de benodigde chauffeurs onder de teambegeleiding vallen. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd op ons sportpark.

Thuiswedstrijden • Als kinderen sporten op de eigen accommodatie dan vallen de chauffeurs niet onder de teambegeleiding. Zij worden dan als toeschouwer gezien en mogen dus niet blijven kijken naar de training/wedstrijd.

Geblesseerde spelers • Geblesseerde spelers nemen geen deel aan de wedstrijd en hebben geen noodzakelijke rol bij het organiseren van de wedstrijd/training en zijn daarom niet welkom op de sportaccommodatie.

Gebruik clubgebouw • Het clubgebouw kan gebruikt blijven worden voor verenigingsactiviteiten die ondersteunend zijn aan het voetbal, zoals het wedstrijdsecretariaat. Hierbij is het uitgangspunt dat de horeca in het clubgebouw gesloten blijft en er geen toeschouwers/publiek zich in het gebouw begeven, toiletgebruik is toegestaan. In het clubgebouw gelden de algemene coronamaatregelen m.b.t. looproutes en het aantal toegestane personen in binnenruimtes.

Gebruik kleedkamers Alle kleedkamers en douches van de accommodatie zijn opengesteld. De JO7 t/m JO12 teams vragen we reeds omgekleed op ons sportpark te verschijnen en thuis te douchen. Voor deze teams is een kleedkamer beschikbaar om de jassen en tassen neer te zetten. Voor de andere teams is er gewoon een kleedkamer beschikbaar. Er mogen per kleedkamer 5 personen tegelijk in de doucheruimte (JO13 t/m JO18), bij 18+ mogen er niet meer dan 5 personen tegelijkertijd in de kleedkamer en 2 personen doucheruimte zijn. Om wat snelheid in de doorstroom van de kleedkamers te houden vragen we iedereen kort te douchen. De kleedkamers zijn alleen toegankelijk voor spelers en teambegeleiders.

Drinken in de rustVoor de teams staat er in de rust drinken klaar. Dit staat bij het loket in het clubgebouw klaar.

Registratie Er geldt een registratieplicht voor alle aanwezigen op ons sportpark. Registeren op papier kan bij het clubgebouw, online registreren heeft de voorkeur en kan door een QR code te scannen. Deze code is op meerdere plekken op het sportpark te vinden (entree, clubgebouw, langs het veld).

Download hier het protocol als PDF.

Bestuur v.v. Wildervank

Bron: Bestuur