Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

aanmelden lid

aanmelden lid

Personalia

IN geval van nood dienen wij gemakkelijk een ouder of verzorger te kunnen bereiken . Daarvoor graag de volgende gegevens invullen.

Verenigingsinformatie


Plaats hier u pasfoto (dit mag een selfie zijn )

Kies bestandWijzigVerwijder

Contributie wordt geïnd via clubcollect, u ontvangt hiervoor een e-mail waarna u kunt kiezen voor automatische incasso of via iDEAL.

De naam ‘voetbalvereniging’ zegt het eigenlijk al. Wij houden ons bezig met voetbal en verenigingen. Zowel rondom het voetbal als om de vereniging heen, worden de meeste taken door vrijwilligers uitgevoerd. Als nieuw lid van een vereniging ben je je vaak niet bewust van de vele taken die door vrijwilligers uitgevoerd worden. Omdat wij het belangrijk vinden dat de vereniging voor iedereen toegankelijk blijft, stimuleren wij alle leden en hun omgeving om bij te dragen aan de vereniging. Wij zouden het fijn vinden als jij / u af en toe bij zou willen springen. Wij vragen daarom één of meer activiteiten aan te kruisen, waarin u of jij onze vereniging bij zou kunnen en willen ondersteunen. Dit is uiteraard niet verplicht* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!