verzorging - Voetbalvereniging Wildervank

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

verzorging

Of je nu prof bent of amateur. Iedere voetballer krijgt wel eens een keer te maken met blessures in zijn of haar actieve voetbalcarrière.  

Voorkomen is beter dan genezen, maar mochten blessures zich dan toch aandienen, dan dient men zo snel mogelijk in actie te komen voor een sneller en beter herstel.

Naar de verzorger

Het eerste aanspreekpunt binnen de vereniging bij een blessure is vaak de verzorger. De verzorger van v.v. Wildervank is chieljan  Veen

Hoe en wanneer?

Chieljan is op de maandag- en woensdagavond aanwezig, wanneer de zaterdagselectie traint. Chieljan houdt zich op de trainingsavonden in elk geval van 19.00 tot 20.00 uur gericht bezig met de zaterdagselectie. Daarnaast heeft hij vaak na 20.15 uur nog tijd over, om ook blessuregevallen van de overige seniorenelftallen te behandelen. Wil jij je laten verzorgen door chieljan en hij heeft tijd over? Dan dien je van tevoren een afspraak te maken! Zonder afspraak, betekent sowieso geen verzorging! En maak je een afspraak? Houd je dan ook aan je afspraak!

Contact

Hoe, en wanneer kun je Chieljan Veen bereiken voor een afspraak? Hij is om begrijpelijke redenen niet 24 uur per dag beschikbaar voor de blessures van v.v. Wildervank. Je kunt hem dan ook alleen bereiken op maandag t/m vrijdag van 18.00 – 21.00 uur door een whats-app te sturen naar 0682322900 (ga dus niet bellen omdat chieljan wellicht net bezig is met een behandeling) of via verzorging@vvwildervank.nl.  Alleen de senioren elftallen kunnen dus rechtstreeks een afspraak maken voor verzorging. Daarnaast kunnen de junioren een afspraak via hun leider bij Chieljan maken.

Naar de fysiotherapeut

Mocht onze verzorger het nodig vinden, dat iemand naast verzorging ook de nodige fysiotherapie krijgt? Dan kan de verzorger het advies geven om een afspraak te maken bij de fysiotherapeut. Wat veel mensen helaas niet weten, is dat de fysiotherapeut een eerstelijns zorgverlener is, waar je zonder verwijsbrief van de huisarts naartoe kunt gaan. Heb je een blessure? Wij adviseren dan ook om zo snel mogelijk een afspraak bij de fysiotherapeut te maken.

De volgende fysiotherapeuten dragen v.v. Wildervank een warm hart toe, middels sponsoring. Klik op de naam van de fysiotherapeut en je komt rechtstreeks op de website van de betreffende praktijk terecht.

Fysiotherapie J.N. Veen – Locatie Wildervank  

Fysiotherapie Havenstraat – Locaties Veendam en Wildervank

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!