We kunnen niet zonder vrijwilligers - Voetbalvereniging Wildervank

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

We kunnen niet zonder vrijwilligers

25 februari 2023 13:00

Hilda Wessels

v.v. Wildervank kan niet zonder vrijwilligers ⚽️ Van vrijwilligers die af en toe een kantinedienst draaien tot vrijwilligers die dagelijks voor de club klaar staan. Van vrijwilligers die de website op orde houden tot vrijwilligers die teamshirts wassen of fruit voor tijdens de rust meenemen. Iedereen kan op zijn eigen manier een steentje bijdragen en is waardevol voor de club.

v.v. Wildervank kan niet zonder vrijwilligers . Van vrijwilligers die af en toe een kantinedienst draaien tot vrijwilligers die dagelijks voor de club klaar staan. Van vrijwilligers die de website op orde houden tot vrijwilligers die teamshirts wassen of fruit voor tijdens de rust meenemen. Iedereen kan op zijn eigen manier een steentje bijdragen en is waardevol voor de club.

Tegelijkertijd kun je als vrijwilliger meer betrokken raken bij de club waar jij of jouw (klein)zoon en/of (klein)dochter zoveel plezier beleeft. Je kunt de club verrijken met jouw kennis en kunde. Zelf nieuwe ervaringen opdoen én nieuwe mensen leren kennen.

Sinds 2023 hebben wij het vrijwilligerssysteem ingevoerd. Hierin kun je zelf aangeven wanneer je wel eens een iets voor de vereniging wil doen.
Voetbal jij of je (klein)kind bij v.v. Wildervank? Download dan de voetbalassist club app, registreer je als vrijwilliger en geef je op voor vrijwilligerstaken. Je kunt ook gebruiken van deze link.
Bron: Bestuur
Delen

Lees meer over:
vrijwilligers

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!