Clubnieuws

Concept teamindeling seizoen 2022/2023

10 juni 17:00  De afgelopen maanden is er door de trainers, leiders, de Commissie Jeugdzaken (CJZ) en technisch coördinator intensief gewerkt aan de teamindelingen voor het voetbalseizoen 2022 -2023. Deze teamindeling is voorlopig, want we kunnen nog te maken krijgen met nieuwe aan/of afmeldingen.meer »

De laatste voetbalweken op een rij!

29 mei 10:15  Alle info over de laatste training, de sluiting van de velden en de kantine en de teamindeling 22/23 even op een rij! De concept teamindeling wordt op 10 juni gepubliceerd op de website.meer »

JO11-1 Kampioen!

23 mei 10:00  Het is ze gelukt! Na een spannende wedstrijd tegen SJS wisten de toppers van de JO11-1 vanavond in eigen huis kampioen te worden. Onder luid gejuich werd hen een medaille omgehangen en werden de bloemen uitgereikt aan de spelers en de technische staf. Gefeliciteerd allemaal!

Veendammer sportweek

10 mei 19:15  Train jij met ons mee? meer »

Poiesz actie • Wat een geweldige opbrengst

6 mei 21:15  Wat een fantastische opbrengst van de Poiesz Sponsor Actie >> € 1389,-meer »