Clubnieuws - Voetbalvereniging Wildervank

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Clubnieuws

18e Jeugd Sponsor Actie van Poiesz Veendam

27 maart 10:15  Wederom mogen we als VV Wildervank ook dit jaar weer deelnemen aan de Jeugd Sponsor Actie van de Poiesz. De actie start maandag 13 februari en loopt tot 10 april 2023.meer »

249x gelezen

Daniël Dijk nieuwe trainer Jong Wildervank

2 maart 22:00  Met ingang van het seizoen 2023-2024 wordt Daniël Dijk toegevoegd aan de technische staf van onze zaterdagselectie. Daniël tekent een contract voor één seizoen als trainer voor Jong Wildervank. meer »

131x gelezen

We kunnen niet zonder vrijwilligers

25 februari 13:00  v.v. Wildervank kan niet zonder vrijwilligers ⚽️ Van vrijwilligers die af en toe een kantinedienst draaien tot vrijwilligers die dagelijks voor de club klaar staan. Van vrijwilligers die de website op orde houden tot vrijwilligers die teamshirts wassen of fruit voor tijdens de rust meenemen. Iedereen kan op zijn eigen manier een steentje bijdragen en is waardevol voor de club.meer »

169x gelezen

Colin Steenge nieuwe hoofdtrainer Wildervank 1

24 januari 14:30  De voetbalvereniging Wildervank kan bekend maken dat Colin Steenge als nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2023-2024 is aangesteld. Steenge, op dit moment assistent-trainer bij de zaterdagselectie, zal een verbintenis aangaan van één seizoen. Steenge is de opvolger van Jos de Vrieze.meer »

111x gelezen

Snerttoernooi 7x7

18 december 19:45  Doe jij mee met het snerttoernooi op 23 december? Dan gaan we knallend het jaar uit. Naast een fantastisch toernooi, is er na afloop huisgemaakte snert (bedankt alvast Roelof) een fantastische verloting 🎟 met geweldige prijzen en een knallend optreden 🎤🎶 van Jesse Bleeker. meer »

67x gelezen

Jos de Vrieze en Wildervank na dit seizoen uit elkaar

18 december 18:45  Jos de Vrieze vertrekt aan het einde van het seizoen bij voetbalvereniging Wildervank. Deze week is besloten het aflopende contract van trainer Jos de Vrieze niet te verlengen. meer »

128x gelezen

Succesvolle arbitrageavond

17 december 10:30  Een interessante avond vanavond. Op uitnodiging heeft Martin Wever (COVS) ons meegenomen in de ontwikkelingen op het gebied van spelregels: wanneer is een overtreding onsportief, onbesuisd, onkundig. Mooie discussies waren er bij het bekijken van verschillende video beelden. Ook werden er eigen beelden ingestuurd waar we met elkaar naar hebben gekeken en uitgebreid over hebben gesproken. meer »

64x gelezen

Nederland - Argentinië kijken in de kantine van v.v. Wildervank

8 december 11:15  Kom jij vrijdag 9 december om 20:00 uur samen met je teamgenoten Oranje aanmoedigen in de kantine van v.v. Wildervank? Vanaf 19.15 uur is de kantine open. Trek jij je mooiste oranje tenue aan?

45x gelezen

Proeftraining

5 december 16:00  Wist je dat je een keer een proeftraining kan volgen? Laat je gegevens achter op en geef aan in welke categorie je graag wil mee trainen.meer »

125x gelezen

'Leutje' opening kantine 25 november

18 november 21:00  Door het harde werken van een groep vrijwilligers en daarna de harde werkers van onder andere Van der Veen, TVI Techniek, Jan Schrik en Gervas is de kantine eerder klaar dan verwacht. De 'Leutje' opening is op 25 november vanaf 16.00 uur. Net op tijd voor het WK ⚽️ meer »

72x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!