Clubnieuws - Voetbalvereniging Wildervank

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Clubnieuws

Geef jij ons meerdaags toernooi een vervolg?

16 september 20:15  Sinds de start in ons 75ste jubileumjaar (2005), is ons meerdaags toernooi uitgeggroeid tot een begrip in alle windstreken van Nederland. Ieder jaar kunnen wij rekenen op deelname van vele verenigingen uit hele land. Naast dat de vele teams het toernooi zien als een mooie seizoensafsluiting, is het toernooi ieder jaar ook het podium voor onze vrijwilligers. De grote mate van saamhorigheid zorgt ervoor dat het de deelnemers aan niets ontbreekt. Ze keren allemaal meer dan tevreden huiswaarts en kijken dan ook met veel plezier terug op het toernooi. meer »

65x gelezen

Nieuw sponsorcontract voor 3 jaar tussen v.v. Wildervank en ING

6 september 15:15  Wildervank, 5 september 2023 Voetbalvereniging Wildervank gaat een samenwerking aan voor drie jaar met ING. Het nieuwe sponsorcontract is per 1 augustus ingegaan. ING gaat in totaal 625 amateurvoetbalverenigingen sponsoren. v.v. Wildervank is blij met het vertrouwen van ING om de komende drie jaar te werken aan de groei en de ontwikkeling van het amateurvoetbal. Voorzitter Derk van der Laan "We zijn ontzettend trots op de nieuwe samenwerking met ING, juist in deze tijd. Met behulp van de sponsoring door de ING bank kunnen wij de meiden en dames voorzien van nieuwe shirts en onze kaderleden bijstaan met cursussen. We kijken uit naar een mooie samenwerking met ING in de komende jaren."meer »

103x gelezen

Penalty Toernooi - 13 oktober

6 september 15:15  Op vrijdag 13 oktober organiseert v.v. Wildervank de eerste editie van het Penalty Toernooi. In teams van 5 personen speel je eerst een poule-fase waarna de beste 2 teams per poule doorgaan naar de knock-out fase en strijden om de felbegeerde penalty-bokaal en eeuwige roem. Datum:    13 oktober Tijd:       19:00 - 22:00 Locatie:    Sportpark Wildervank Kosten:    25 EUR per teammeer »

101x gelezen

Aanmelden Pupil van de Week

6 september 15:00  Word jij dit jaar Pupil van de Week bij een van de thuiswedstrijden van Zaterdag 1? Als pupil van de week mag jij de wedstrijd van Wildervank 1 van dichtbij beleven. Je mag mee in de kleedkamer, doet mee aan de warming-up en doet voor ons de aftrap! Weet je ook nog te scoren en ons op een 1-0 voorsprong te zetten? meer »

49x gelezen

Spelregel- en scheidsrechteravonden

6 september 15:00  Voor wie? Voor wie zijn deze avonden bedoeld? Eigenlijk voor iedereen bij en rond VV Wildervank. Ouders van leden, leden die hun steentje willen bijdragen of scheidsrechters. Ben je nou nog geen lid of betrokkene van de club dan ben je natuurlijk ook welkom. Deel dit daarom ook zeker met mensen die daar wellicht geïnteresseerd in zijn. Ook als je niet gelijk wil helpen als scheidsrechter is het zeker goed om aanwezig te zijn. We gaan namelijk ook in op de nieuwe regels die je te wachten staan. En daarnaast krijg je inzicht in hoe een wedstrijd er voor een scheidsrechter er uit ziet. meer »

116x gelezen

FC Groningen komt naar vv Wildervank toe!

6 september 14:45  Op 24 zondagen zal dit seizoen weer de FC Groningen Voetbalschool plaatsvinden op ons mooie sportcomplex. Je krijgt hier trainingen zoals FC Groningen spelers dit krijgen in de jeugdopleiding van gecertificeerde FC Groningen trainers.meer »

37x gelezen

Aanmelden voor een proeftraining

6 september 14:45  Wist je dat je een keer een proeftraining kan volgen? meer »

29x gelezen

Diverse vacatures jeugdopleiding

12 juli 11:15  Binnen onze vereniging zijn er diverse vacatures beschikbaar binnen de jeugdopleiding.meer »

240x gelezen

Club van 50

1 juli 19:45  Draag jij v.v. Wildervank een warm hart toe? Meld je dan nu aan als 'Vriend van Wildervank'. Dit kun je doen door lid te worden van de club van 50 (50 euro). In het clubgebouw komt een bord te hangen en daarop plaatsen we jouw naam. Een keer per jaar nodigen we alle vrienden uit voor een gezellige avond en bespreken we het doel van de opbrengsten van de 'Club van 50'. meer »

151x gelezen

Daniël Dijk nieuwe trainer Jong Wildervank

2 maart 22:00  Met ingang van het seizoen 2023-2024 wordt Daniël Dijk toegevoegd aan de technische staf van onze zaterdagselectie. Daniël tekent een contract voor één seizoen als trainer voor Jong Wildervank. meer »

345x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!