Uitnodiging • Algemene ledenvergadering

2 april 15:00  Hierbij nodigen wij alle leden uit voor de Algemene ledenvergadering 2021 op vrijdag 23 april, 19.30 uur.meer »

Wildervank zet de bloemetjes buiten

10 maart 22:30  De bloemen komen naar jou toe dit jaar! Geen verkoop op de parkeerplaats, maar via de webshop van v.v. Wildervank. meer »

We gaan weer trainen!

26 januari 10:45  In goed overleg heeft het bestuur samen met de Commissie Jeugdzaken besloten de trainingen deze week weer te hervatten voor de leden t/m 17 jaar. meer »

Nieuw protocol v.v. Wildervank

2 oktober 14:00  Alle nieuwe maatregelen maakt dat het protocol wat we in september publiceerden weer achterhaald is. Hierbij het nieuwe protocol voor alle gebruikers van het sportpark. meer »

Oud speler Flip Slik overleden

17 september 21:30  Gisteren bereikte ons het droevige bericht dat oud speler Flip Slik op 67 jarige leeftijd is overleden. meer »

1 minuut stilte

5 september 10:45  In verband met het overlijden van erelid Nico van der Vorm beginnen alle wedstrijden vandaag met 1 minuut stilte. Ook hangt de vlag bij het clubgebouw halfstok en draagt zaterdag 1 rouwbanden tijdens hun wedstrijd.meer »

In Memoriam • Nico van der Vorm

2 september 11:45  In Memoriam • Deze week is Nico van der Vorm, oud-voorzitter en erelid van v.v. Wildervank overleden. Nico was vanaf 1979 lid van v.v. Wildervank en was in deze periode ruim 19 jaar bestuurder, waarvan 11 jaar als voorzitter. Ook was hij in deze periode elftalleider en wedstrijdsecretaris van de zaterdagafdeling en was hij penningmeester van de kantine. Vanwege zijn grote verdiensten en langdurige inzet werd hij in 2016 door de leden benoemd tot erelid. De vereniging is Nico veel dank verschuldigd. Wij gedenken hem met veel respect. Zijn betrokkenheid en inzet zal voortleven binnen onze vereniging.meer »