Clubnieuws - vv Wildervank

Clubnieuws

Verhuisd, ander mailadres of telefoonnummer. Geef het door!

26 januari 20:45  Kloppen jouw gegevens nog? meer »

Colin Steenge nieuwe hoofdtrainer Wildervank 1

24 januari 14:30  De voetbalvereniging Wildervank kan bekend maken dat Colin Steenge als nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2023-2024 is aangesteld. Steenge, op dit moment assistent-trainer bij de zaterdagselectie, zal een verbintenis aangaan van één seizoen. Steenge is de opvolger van Jos de Vrieze.meer »

Snerttoernooi 7x7

18 december 19:45  Doe jij mee met het snerttoernooi op 23 december? Dan gaan we knallend het jaar uit. Naast een fantastisch toernooi, is er na afloop huisgemaakte snert (bedankt alvast Roelof) een fantastische verloting 🎟 met geweldige prijzen en een knallend optreden 🎤🎶 van Jesse Bleeker. meer »

Jos de Vrieze en Wildervank na dit seizoen uit elkaar

18 december 18:45  Jos de Vrieze vertrekt aan het einde van het seizoen bij voetbalvereniging Wildervank. Deze week is besloten het aflopende contract van trainer Jos de Vrieze niet te verlengen. meer »

Succesvolle arbitrageavond

17 december 10:30  Een interessante avond vanavond. Op uitnodiging heeft Martin Wever (COVS) ons meegenomen in de ontwikkelingen op het gebied van spelregels: wanneer is een overtreding onsportief, onbesuisd, onkundig. Mooie discussies waren er bij het bekijken van verschillende video beelden. Ook werden er eigen beelden ingestuurd waar we met elkaar naar hebben gekeken en uitgebreid over hebben gesproken. meer »

Nederland - Argentinië kijken in de kantine van v.v. Wildervank

8 december 11:15  Kom jij vrijdag 9 december om 20:00 uur samen met je teamgenoten Oranje aanmoedigen in de kantine van v.v. Wildervank? Vanaf 19.15 uur is de kantine open. Trek jij je mooiste oranje tenue aan?

Proeftraining

5 december 16:00  Wist je dat je een keer een proeftraining kan volgen? Laat je gegevens achter op en geef aan in welke categorie je graag wil mee trainen.meer »

'Leutje' opening kantine 25 november

18 november 21:00  Door het harde werken van een groep vrijwilligers en daarna de harde werkers van onder andere Van der Veen, TVI Techniek, Jan Schrik en Gervas is de kantine eerder klaar dan verwacht. De 'Leutje' opening is op 25 november vanaf 16.00 uur. Net op tijd voor het WK ⚽️ meer »

Beetjes-actie AH succesvol

4 november 22:30  Fantastisch!! Dankzij de Beetjes-actie van de Albert Heijn Autorama Veendam konden wij onlangs een waardecheque van 731 euro in ontvangst nemen! Bedankt aan alle spaarders 🙏🏼!!

Concept teamindeling seizoen 2022/2023

10 juni 17:00  De afgelopen maanden is er door de trainers, leiders, de Commissie Jeugdzaken (CJZ) en technisch coördinator intensief gewerkt aan de teamindelingen voor het voetbalseizoen 2022 -2023. Deze teamindeling is voorlopig, want we kunnen nog te maken krijgen met nieuwe aan/of afmeldingen.meer »