9648AA
WILDERVANK
tel. 0598-620465

De zaterdag begint weer vroeg, 8 uur in de kleedkamers voor de jongens en meid! Wij, ouders gaan achter de koffie aan.
9 uur aftrap op veld 4. De 1e 7 minuten gebeurt er niet zoveel maar in de 7e minuut breekt Ilian door, schiet recht op de keeper en in de rebound jammer genoeg over. Goede poging!
In de 12 minuut laten ze een knap staaltje samenspel zien en nu schiet Ilian wel raak! 1-0.
Hierop volgt nog een fantastische steekpass van Evelien op Justin maar die neemt 'm net niet lekker aan, de bal rolt over de achterlijn.
Zoals zo vaak volgt er een zeer rommelige periode, flipperkast voetbal en geen druk. Dylan neemt niet de rust bij een uittrap en dan volgt jammer genoeg ook de 1-1. Gelukkig fluit de scheids voor de rust!
2e helft beginnen ze veel sterker maar het 1e kwartier gebeurt er wederom niets bijzonders.
Corner voor Wildervank, goed ingeschoten maar Justin kopt net over, helaas! 3 minuten later is het raak. Dylan rolt de bal snel uit naar Bas, die geeft een super pass naar Ilian, die vervolgens fantastisch voor geeft op Justin en hij maakt hem af! 2-1!
Wildervank zit prima in het spel en blijft druk houden, Baylen aan de bal en wil een voorzet geven, erg hoog! De keeper wil hem na de stuit vangen maar schat dat volledig verkeerd in en de bal stuit dus over hem heen! 3-1!
Een dikke minuut later hebben wij een corner, het 1e schot wordt door de keeper tegengehouden maar geeft de rebound weg waardoor Thiemo hem heerlijk kan intikken! 4-1!
Een blessure aan onze kant, tijd voor de scheids om onze trainer te waarschuwen dat hij 1 speler op gedrag moet aanspreken, allemaal tijdwinst voor ons prima! Speler wordt nog wel door zijn vader geroepen en gemeld iets rustiger te doen🤭.
Blessure is dusdanig dat er gewisseld moet worden, nog meer tijdwinst, nog 6 minuten leuk voetbal gezien en daarna fluit de scheids af, we hebben wéér gewonnen!