Nieuws - Voetbalvereniging Wildervank

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Meer info over het snerttoernooi van 15 december

Gisteren, 10 december 20:15  Er is een handige link beschikbaar voor meer informatie. meer »

21x gelezen

Komende week wegwerkzaamheden nabij ons sportpark

Gisteren, 10 december 20:15  Verzoek om rekening te houden met de werkzaamhedenmeer »

21x gelezen

Domino's Veendam nieuwe sponsor van onze club

7 november 21:30  Nieuwe sponsor 🔴⚪️ Sinds kort is @Dominosveendam onze official pizza 🍕 partner en nu ook bordsponsor bij v.v. Wildervank. Welkom!! meer »

80x gelezen

Drukte op ons sportpark komende zaterdagen

7 november 21:00  De komende zaterdagen is het druk op ons sportpark.meer »

173x gelezen

v.v. Wildervank verwelkomt Roskamp Automaterialen als nieuwe shirtsponsor

5 november 20:45  Onze vereniging is blij met deze nieuwe sponsorovereenkomst waarbij Roskamp de komende drie jaar op onze shirts staat.meer »

112x gelezen

Nieuw sponsorcontract voor 3 jaar tussen v.v. Wildervank en ING

6 september 15:15  Wildervank, 5 september 2023 Voetbalvereniging Wildervank gaat een samenwerking aan voor drie jaar met ING. Het nieuwe sponsorcontract is per 1 augustus ingegaan. ING gaat in totaal 625 amateurvoetbalverenigingen sponsoren. v.v. Wildervank is blij met het vertrouwen van ING om de komende drie jaar te werken aan de groei en de ontwikkeling van het amateurvoetbal. Voorzitter Derk van der Laan "We zijn ontzettend trots op de nieuwe samenwerking met ING, juist in deze tijd. Met behulp van de sponsoring door de ING bank kunnen wij de meiden en dames voorzien van nieuwe shirts en onze kaderleden bijstaan met cursussen. We kijken uit naar een mooie samenwerking met ING in de komende jaren."meer »

189x gelezen

Aanmelden Pupil van de Week

6 september 15:00  Word jij dit jaar Pupil van de Week bij een van de thuiswedstrijden van Zaterdag 1? Als pupil van de week mag jij de wedstrijd van Wildervank 1 van dichtbij beleven. Je mag mee in de kleedkamer, doet mee aan de warming-up en doet voor ons de aftrap! Weet je ook nog te scoren en ons op een 1-0 voorsprong te zetten? meer »

105x gelezen

Spelregel- en scheidsrechteravonden

6 september 15:00  Voor wie? Voor wie zijn deze avonden bedoeld? Eigenlijk voor iedereen bij en rond VV Wildervank. Ouders van leden, leden die hun steentje willen bijdragen of scheidsrechters. Ben je nou nog geen lid of betrokkene van de club dan ben je natuurlijk ook welkom. Deel dit daarom ook zeker met mensen die daar wellicht geïnteresseerd in zijn. Ook als je niet gelijk wil helpen als scheidsrechter is het zeker goed om aanwezig te zijn. We gaan namelijk ook in op de nieuwe regels die je te wachten staan. En daarnaast krijg je inzicht in hoe een wedstrijd er voor een scheidsrechter er uit ziet. meer »

187x gelezen

FC Groningen komt naar vv Wildervank toe!

6 september 14:45  Op 24 zondagen zal dit seizoen weer de FC Groningen Voetbalschool plaatsvinden op ons mooie sportcomplex. Je krijgt hier trainingen zoals FC Groningen spelers dit krijgen in de jeugdopleiding van gecertificeerde FC Groningen trainers.meer »

87x gelezen

Aanmelden voor een proeftraining

6 september 14:45  Wist je dat je een keer een proeftraining kan volgen? meer »

65x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!